Családi ház Kunfehértón lovastanya eladó

Rövid áttekintés
Kunfehértó külterületén a belterületi határhoz közel eladásra kínálunk egy legelő és gazdasági épület és udvar megnevezésű 9132 m2 teleknagyságú lovas tanyát. A tanya lovas oktatáshoz engedéllyel rendelkezik. Az ingatlan telkén több felépítmény található. A főépületben 4 db egy, illetve kettő szobás apartman található, amely 15 főnek nyújt szálláslehetőséget. Az apartmanok előtt fedett veranda lett kialakítva. Mindegyik apartmanhoz tartozik fürdőszoba. Az épületben található még egy 70 m2 nagyterem, konyhasarokkal, kemencével. Az épület radiátoros meleg vizes fűtésű, amit vegyes tüzelésű kazánról üzemel. Az épület alapterülete összesen 296 m2.Különálló épületben kapott helyet a konyha ebédlő épület amely fedett terasz és pince épülettel lett felépítve. A konyha melegkonyhás engedéllyel rendelkezik. A konyha alapterülete: 35 m2, terasz: 51 m2, Pince: 47 m2 nagyságú. Az istálló épületben fürdőszobás lovas szoba, előtér, nyerges és 8 bokszos istálló tápos és tároló helyiségek lettek kialakítva. Az épület alapterülete: 255 m2. A nyári istálló épületében kovácsműhely, kocsi beálló és három oldalról zárt fedett szín helyiségek lettek kialakítva. Az épület 650 m2 alapterületű. Az ingatlan telke ápolt füvesített,  két kiskarám és egy melegítő pálya lett kialakítva.
 

fsz

296 m2

4 Szoba

4 Fürdőszoba

5 Parkolóhely

Jellemzők

Lovastanya 15 szálláslehetőség. Nagy társalgós étkező, Meleg konyhás engedély. Pince. 8 bokszos istálló + nyári szállás.

  • Kert
  • Vegyestüzeléses központifűtés
  • Cserépkályha, vagy kandalló
  • Pince
  • Padlás
  • Melléképület

Címünk

Irodánk: 6400 Kiskunhalas, Garbai Sándor u. 6.

 

Kapcsolat

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06 77 424 671

Mobil: 06 20 926 7786

Kövessen minket

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhsználói élmény érdekében.